Make your own free website on Tripod.com

LA INTRUSA (ULJEZ)

6.TJEDAN

La Intrusa

Virginia razgovara s Hilariom Santosom, koji je ustvari maskirani Rodrigo. Maximiliana inzistira na tome da strpa Maricruz u samostan.

Sagrario pokusava sprijeciti vjencanje Juniora i Tanie. Johnny se oprasta od Violete. Na veliko iznenadjenje, Rodrigo se pojavljuje pred Memitom. Kasnije mali isprica Sagrario sto se dogodilo u uvjerenju da je Rodrigo duh koji luta uokolo.

Anabella nudi Virginiji da bude kuma na nenoj i Carlos Albertovoj svadbi. Juvencio otkriva Carlosu Albertu prevare kojima su se Roldanovi koristili protiv njega, da mu oduzmu bogatstvo. Junior i Tania namjeravaju pobjeci ukoliko se njihovo vjencanje ne odrzi. Virginia se suprostavlja Junioru i umalo mu priznaje istinu o Sagrario.

Anabella, koja saznaje za kradju koju je pocinila njena obitelj, nagovara Maximilianu da se ne protivi njezinu braku s Carlosom Albertom. Maricruz odluci otici u samostan, nebi li spasila Alda od mrznje svoje majke.

Raquel spletkari protiv Virginie lazuci Danilu. Carlos Alberto moli Virginiju da prizna kako su jos uvijek zaljubljeni. Violeta pada u sve vecu depresiju zbog Johnnyjeva odlaska. Tania odluci vratiti Junioru zarucnicki prsten. Virginia obecaje Danilu kako je on jedini muskarac kojeg ona voli.

Elena poludi jos vise kada ugleda Anabellin veo za vjencanje.
Lupita saznaje kako je Junior imao i drugu djevojku s kojom je mislio ozeniti se.

Carlos Alberto je spreman vratiti tvornicu koja je njegovu ocu ukradena.
Raquel koketira s Danilom. Violeta sve vise ludi od boli, cije je uzrok Johnnyjev odlazak. Rodrigo razmislja o tome sto ce se dogoditi jednom kada ce svi saznati da nije mrtav.