Make your own free website on Tripod.com

LA INTRUSA (ULJEZ)

5.TJEDAN

La Intrusa

Rodrigo Junquera pojavljuje se pred Juvenciom i govori mu kako je njegova smrt bila inscinirana. Carlos Alberto ispituje Virginiju o njenoj majci. Maximiliana predbacuje Anabelli, jer je Carlosu Albertu rekla svoje podrijetlo. Junior nanovo zavodi Lupitu i ona podlijeze.
Alirio i Maximiliana se svadjaju iz razloga sto je on otkrio jednu vrlo cuvanu tajnu. Maricruz zove Alda da izadju.
Virginia i Sagrario razgovaraju o Carlos Albertovoj obitelji.
Carlos Alberto vjeruje kako se Virginia i Danilo sastaju u tajnosti u kuci Junquera. Raquel i Humberto se svadjaju, zbog toga jer mu ona ne zeli oprostiti prevaru. Maricruz i Aldo odluce vidjati se u tajnosti.
Maximiliana doznaje o sastanku svoje kceri i Alda te joj prijeti da ce ju zatvoriti u samostan. Carlos Alberto spreman je raditi u Aliriovoj tvornici.
Violeta, Raquel i Anabella slave predstojecu svadbu Anabelle i Carlosa Alberta. Anabella vidi lice jednog covjeka na prozoru, a Virginia odlazi idjeti o kome se radi.
Maximiliana pokusava uvjeriti Lauru kako Juniora samo zanima Tanjin novac. Virginia predbacuje Raquel iz razloga sto ju ova nastoji ocrniti pred Carlos Albertom i govori joj da je covjek koji je one noci izasao iz kuce, Humberto. Raquel priznaje Virginiji da ju zanima Danilo.
Aldo priznaje Virginiji da se ponovo vidja s Maricruz. Rodrigo zeli raditi u tvornici. Maricruz govori Aldu da ga vise ne zeli vidjeti. Violeta koketira sa svojim profesorom glazbe. Laura istrazuje da li je Junior doista bankrotirao. Maricruz place pred Aliriom i govori mu kako ju majka zeli izluditi, kao sto je ucinila s Elenom.
Otac Chema moli Carlosa Alberta da ostavi Virginiju na miru. Carlos Alberto priznaje Virginiji kako mu je otac Chema sve rekao. Vanessa dolazi u Mexico u posjet svojoj sestri Virginiji. Victor zove Juniora na razgovor i trazi objasnjenje o njegovu ekonomskom stanju. Vanessa se koketirajuci predstavlja Carlosu Albertu, ali ju on ignorira. Maximiliana e ljuta, jer je Maricruz pobjegla iz kuce. Virginia predbacuje Vanessi nacin na koji se oblaci. Maximiliana pronalazi svoju kcer s Aldom.