Make your own free website on Tripod.com


SPANIC SNIMA TELENOVELU U KOLUMBIJI

Glumica kaze da je poziv kolumbijske producentice uslijedio nakon sto je prosli tjedan snimila nekoliko reklama u studijima RTI televizije.

********************************

Ciudad de México (9. 02. 2002). - Nakon isteka ekskluzivnog ugovora s Televisom za tri telenovele i bez konkretne ponude za potpisivanje novog, Gabriela Spanic odlazi u Kolumbiju da bi zaigrala u telenoveli koju ce snimiti za televizijsku postaju RTI i koju ce prikazivati Telemundo.
"Moj ugovor je istekao prosle godine u svibnju i naravno, platili su me do listopada kada je zavrsilo snimanje "Uljeza", cijelo to vrijeme bilo mi je dobro. Jos nisam razgovarala s nikim na Televisi o mojoj odluci, a to cu uciniti slijedeci tjedan, ali mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema jer, sada sam slobodna".

Ipak, priznaje, postojao je interes s obje strane za potpisivanje novog ugovora, Spanic kaze kako se nisu mogli dogovoriti oko buducih projekata za koje bi mogla biti zainteresirana, a u isto vrijeme stigla je ponuda iz Kolumbije.
"Zahvalna sam Televisi za mnoge stvari, stavili su me pod svoje ime i pruzili su mi mogucnost da postanem poznata u svijetu, takodjer Carlosu Romeru (piscu "Otimacice"), jer on je taj koji me je i doveo u Mexico. Zahvaljujuci Televisi sad primam ponude sa svih strana i iz tog razloga zelim snimiti telenovelu koja bi mogla biti prodana vani".
"Mislim da je sada vrijeme da sazrijem kao glumica, a ovaj projekt je potpuno drukciji od onih koje sam ranije radila".

Takodjer napominje da je poziv kolumbijske producentice uslijedio nakon sto je prosli tjedan snimila nekoliko reklama u studijima RTI televizije.
"Otisla sam kako bih snimila nekoliko reklama za neke proizvode, kada su u studio stigli producentica i nadlezni iz kompanije, rekli su mi da su zainteresirani za snimanje telenovele samnom. U ovom trenutku, ugovor jos nisam potpisala, ali vjerujem da se radi samo o ovoj telenoveli". Vise od financijske ponude, uvjerava nas kako ju je toj ponudi privukla radnja serije, ciji naziv ne zeli otkriti, jer otkriva kakav lik bi trebala igrati.
"Nije stvar u novcu, s te strane sigurna sam da nikakvih problema nece biti. Puno sam razmisljala o ponudi i sada su sve karte na stolu, mislim da je za mene najbolje da odem, jer radnja telenovele je zaista dobra. Jedino sto u ovom trenutku mogu reci je to da nema duplih likova niti blizanki i ta ravnoteza mi trenutno naj vise odgovara".

Spanic kaze kako pomoc koju joj je ponudila Televisa, poput kuce, jos uvijek ne mora napustiti, jer njen suprug jos ima ugovor s Televisom.
"Miguel ostaje u kuci, jer ostala mu je jos godina dana ugovora, ali trenutno ga ne zelim posuditi niti jednoj telenoveli, jer vrlo je vjerojatno da ce me on pratiti u Kolumbiju, a ako dobije ponudu za neki posao vratit ce se u Mexico. U svakom slucaju, moja sestra ostaje u kuci, jer ona sada zivi ovdje".

Glumica kaze kako u toj Juzno-americkoj zemlji planira ostati oko godinu dana, a nakon toga planira se vratiti u Mexico, ali sve ovisi i o poslovnim ponudama koje ce dobiti do tada.
"Vratit cu se kada zavrsim sa snimanjem, a do tada vjerujem, kako ce Televisa ponovno htijeti razgovarati samnom. Zeljela bih ostati u Mexicu, jer pruzili su mi priliku da radim s razlicitim redateljima, dobrim kolegama i uvijek sam bila okruzena ljudima koji su bili dobri prema meni".

S novim projektom, takodjer glavna glumica iz serije "Za tvoju ljubav", zelja da postane majkom opet je odgodjena.
"Zeljela sam bebu, ali nije uspijelo, zatim je stigla ponuda za ovu telenovelu, sigurno postoji dobar razlog za to".