Make your own free website on Tripod.com


UNIVISION COM.
OD " OTIMACICE " DO " ULJEZICE "
GABRIELA SPANIC SNIMA NOVU TELENOVELUGabriela Spanic, koja ne prestaje pjevati pod tusem i koja ne zapostavlja svoje satove iz vokalizacije, pocinje snimati novu telenovelu " Uljez ", s kojom se vraca na Meksicke TV ekrane, nakon gotovo dvije godine stanke.

ZELE ARTURA PENICHEA ZA GABY

Ignacio Sada, debitirat ce kao producent telenovele " Uljez ". Bivsi sef na Televisi komentirao je, da ce partner Gabriele Spanic biti Arturo Peniche. Zele da on bude glavni akter u jednoj od uloga kakve su ga proslavile. Sada je pokazao, da je zaokupljen idejom da napravi kvalitetnu produkciju i nesto novo, ali da se ne izgube iz vida osnovni elementi klasicne melodrame. " To ce biti klasicna telenovela, tradicionalnog zanra, imat ce sve sastojke. Obradjivat ce raznolike teme, bit ce ljubavi, strasti i razno - raznih nesporazuma, ali moram pojasniti da lik Virginije, koju tumaci Gaby,nece biti klasican lik zrtve, djevojke koja pati, imat ce dovoljno snage suprostavit se svima koji rade probleme".

ZBOGOM DOBRIM DJEVOJKAMA

Cini se da ce glumica i buduca pjevacica, pozdraviti se od imagea dobrih djevojaka, koji su joj donjele nezine zadnje dvije telenovele, koje je snimila u Mexicu, " Otimacica" i " Za tvoju ljubav ". Sada komentira, kako ta promijena imagea nece biti teska. " Od pocetka govorim kako je svaka telenovela razlicita i kako " Uljez " nema nista zajednicko s " Otimacicom ".

Pokusat cemo kreirati novi image, tako da ljudi ne povezuju Gaby s njezinim ranijim ulogama": Producent nam je pojasnio, kako se radi o prici spisateljice Ines Rodena i kako prica nece obradjivati teske teme, ali takodjer nece biti tipicna prica o Pepeljuzi. Kaze, kako svaki producent ima priliku eksperimentirati, ali do odredjene granice i kako pokusava sacuvati zanr telenovele, koji je postao poprilicno lomljiv. " Nasa uloga je takva, da imamo sto vise razumijevanja za obogacivanje odredjene produkcije, ali da ne izgubimo iz vidokruga fundamentalne sastojke, koji cine telenovelu i da razumijemo zanr u najboljem smislu rijeci".

" Uljez" pocinje sa snimanjem u Mexico Cityju, takodjer se planira snimati na lokacijama u Veracruzu, Taxcou i najvjerojatniju u New Yorku. Ostali glumci koji ce nastupiti u ovoj produkciji su: Karla Alvarez, Silvia Derbez, Enrique Lizalde, Sergio Sendel, Claudio Baez, Guillermo Garcia Cantu, Diana Golden, Laura Zapata, Dominika Paleta, itd...