Make your own free website on Tripod.com


TV Y NOVELAS / MEXICO
GABRIELA SPANIC IMA HRVATSKU KRVLijepojglumici ostvario se jedan od najvecih snova.Da otputuje u zemlju,gdije su rodjeni nezini djed i baka,Hrvatsku i da upozna obitelj rasirenu po cijeloj zemlji. Gaby je otputovala u Sloveniju i Hrvatsku u pratnji sestre Daniele i gospodina Hectora Cardenasa,koordinatora za medjunarodne poslove na "Televisi".Takodjer promovirali su telenovelu "Otimacica",koja je postigla izuzetan uspijeh u toj dalekoj zemlji,iz koje su Spanici odselili tijekom Drugog Svijetskog rata.

Nakon Ljubljane,gdije je posijetila TV postaju,odrzala konferenciju za novinare,bila je pozvana na dodijelu nagrada "Viktor",koje se dodjeljuju najboljim glumcima i javnim osobama u toj zemlji i gdije je primila ljubav slovenske publike,Gaby je krenula put Zagreba,glavnog grada Hrvatske.Bila je pozvana od strane casopisa "Gloria",jednog od najvaznijih u toj zemlji.

PLAKALA JE U SIROTISTU
Pet dana trajao je Gabrielin posjet.Bila je glavna clanica zirija na natjecanju "Miss Universe Croatia",obisla je TV i radio postaje, sirotiste za djecu,taj posjet je posebno dirnuo Gabrielu,savladale su je emocije i na kraju je zaplakala,takodjer je odrzala konferenciju za novinare u dvorcu Bezanec. Gabrijela je obisla predivne slapove u nacionalnom parku Krka,bila je na Jadranskoj obali,na nekoliko Arhipielogickih dalmatinskih otoka i u malom,ali vrlo romanticnom gradicu Sibeniku,gdije su zivjeli njezini djed i baka i gdije je rodjen njezin otac. Napokon,kruna svega je bila kad su Gabriela I Daniela stigle na nezaboravni i emotivnu veceru sa svojim hrvatskom rodbinom.

Veceru je organizirao casopis "Gloria".Spanici su razmijenili poklone,adrese i telefonske brojeve i obecali da ce ostati u kontaktu, takodjer su obecale da ce se ubrzo opet vratiti,ali ovog puta u pratnji njihovog gospodina oca.